Επαναδρομολογείται το πλοίο "Πρέβελης" στο Διαφάνι

ΕΠΑΝΑΑΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» ΣΤΟ ΔΙΑΦΑΝΙ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ -Στις 10 με 12 Ιουλίου θα μπορέσει να ξαναρχίσει τα δρομολόγιά του το πλοίο «Πρέβελης» στο λιμάνι του Διαφανιού ύστερα από δύο και πλέον μήνες διακοπής των δρομολογίων λόγω σοβαρής βλάβης του προβλήτα. Την περασμένη Παρασκευή, κλιμάκιο του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Μιχάλη Χριστοδούλου και εκπροσώπους των Τεχνικών Υπηρεσιών Μαρίκα Δεληγιάννη και Παναγιώτη Χαμουζά, παρουσία του επάρχου Καρπάθου-Κάσου Γιάννη Μηνατσή, του δημάρχου Καρπάθου Ηλία Λάμπρου, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Νισύριου και του εργολάβου Μανώλη Ζαράνη, επισκέφθηκαν το εκτελούμενο έργο.

Όπως διαπιστώθηκε, το έργο προχώρησε με εντατικούς ρυθμούς και με σωστές διαδικασίες και ολοκληρώθηκε χτες Τρίτη 28 Ιουνίου, ώστε γύρω στις 10 με 12 Ιουλίου να είναι δυνατή η επαναπροσέγγιση του πλοίου και η επανέναρξη των δρομολογίων του στο Διαφάνι. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η μελέτη εφαρμόσθηκε κανονικά και αμέσως μετά θα τοποθετηθούν προσκρουστήρες και θα αντικατασταθούν όλοι οι στύλοι ηλεκτροφωτισμού και ο φάρος.

Ο Έπαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών και την ομαλή αποπεράτωση του έργου και την επαναδρομολόγηση του πλοίου η οποία θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Ολύμπου και του Διαφανίου και κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού που ακολουθούν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...