Εντυπωσιάστηκαν Ιταλογερμανίδες bloggers από τις ομορφιές της Κάρπάθου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY-Θέμα:«Εντυπωσιάστηκαν Ιταλογερμανίδες bloggers από τις ομορφιές της Κάρπάθου!» -Τις ομορφιές, την τοπική γαστρονομία και την φιλοξενία της Καρπάθου , είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι Ιταλογερμανιδες Bloggers Vicky και Amandine (Thegolgenbun, Les Berlinettes) στις αρχές Ιουνίου, προσκεκλημένες της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου. -Με στόχο την διαφήμιση της Καρπάθου σε ηλεκτρονικά μέσα και blogs, η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Καρπάθου τις προσκάλεσε, φιλοξένησε και ξενάγησε στις αρχές Ιουνίου.

Οι προσκεκλημένες bloggers έμειναν εντυπωσιασμένες, ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και θα κοινοποιήσουν και εκτενές άρθρο.

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός, αφού όπως μας ενημερώνει: «Οι προσκεκλημένες bloggers έμειναν εντυπωσιασμένες, ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και θα κοινοποιήσουν και εκτενές άρθρο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Επιτροπής Ντίνο Πρωτόπαπα, Μιχάλη Ρεϊση, Δέσποινα Νταργάκη, Μανώλη Μαγριπλή, Φωτεινή Φράγκου για τον χρόνο που διέθεσαν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν αναφορικά με τη φιλοξενία .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που προσέφεραν κατάλυμα, αυτοκίνητο , γεύματα , δραστηριότητες diving, hiking, biking (Μαριάννα Βιτωρουλη, Ποπη Βιτωρουλη, Europcar, Karpathos Diving Center, ION club, Μανώλη Φράγκο , Μανώλη Διακομιχάλη, Ευγενία Φουρτίνα )»

https://www.lesberlinettes.com/blog/2017/07/05/guide-north-karpathos-island-olympos-surroundings/ Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...