Εκλογές στην ΕΜΔΥΔΑΣ Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στη Ρόδο σήμερα 18 Μαΐου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, στα γραφεία του Τ.Ε.Ε Τμ. Δωδεκανήσου που βρίσκονται στην οδό Μητροπόλεως 4, συνήλθαν σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, τα μέλη της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών) Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος κα Μίκα Μιχαλάκη καλωσόρισε τα μέλη της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ Δωδεκανήσου, ανέπτυξε τα βασικά θέματα της συνέλευσης και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ κ. Δημ. Πετρόπουλο, την Αντιπρόεδρο κα Κριστίνα Μακνέα, το Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Σάσσαλο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σαράντο Γέμελα για την παρουσία τους στη Ρόδο προκειμένου να ενημερώσουν σχετικά με τα τρέχοντα θέματα και τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Στη μαζική σημερινή Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, η οποία είχε την απαραίτητη απαρτία των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος του Τ.Ε.Ε, κ. Ιωάννης Γλυνός, ο οποίος βεβαίωσε την απόλυτη υποστήριξή του στην Ένωση των Μηχανικών.

Ακολούθησε εκτενής τοποθέτηση του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ (Δημ. Πετρόπουλος, Κων. Σάσσαλος, Κριστ. Μακνέα) και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Σαρ. Γέμελας, Ηλ. Αργύρης), ενώ παράλληλα με τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από τους συνάδελφους Μηχανικούς, ακολούθησε εποικοδομητική εξέλιξη της διαδικασίας.

Εν συνεχεία, εγκρίθηκε ο τριετής Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ Δωδεκανήσου, ορίστηκαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και προσδιορίστηκε η ημερομηνία των εκλογών για τις 28 Ιουνίου 2018.

Για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος

Μίκα Μιχαλάκη Αρχιτέκτων Μηχανικός Ο Γενικός Γραμματέας

Διακοσταματίου Παύλος Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Οδυσσέας Ιωάννου -Μικρές Νοθείες -Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση...
ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... -Σ’ ένα νησί που είναι απόλυτα ταυτισμένο με την έννοια της φιλοξενίας...
Τα δύο πρόσωπα του ‘ΙΑΝΟΥ’: Η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τους μειωμένου συντελεστές...
ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ -Εκπλήσσομαι και απορώ. Στο μέτρο του δυνατού παρακολουθώ τα τεκταινόμενα...