Εκλογές για νέο δ.σ στον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ-Το Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου με την από 16 Οκτωβρίου 2017 απόφαση του προχωρεί σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό του σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του. -Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου θα είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 2 & την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ή το Σαββάτο 9 & την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ή τελικώς -16 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:00 έως 20:00 και -17 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 8:00 έως 17:00,

Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο του ΕΒΕΔ με τα ακόλουθα θέματα :

1. Εκλογή προεδρείου Γ. Συνέλευσης. 2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός. 3. Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη. 4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Αρχαιρεσίες I. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου II. Εκλογή ελεγκτικής επιτροπής III. Εκλογή Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητα του έως και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:00, στα γραφεία του Συλλόγου μας. Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες.

Ρόδος, 20 Νοεμβρίου 2017 Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...