Εκδηλώσεις απο το Αμπερνάλλι

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» -Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», φιλοξενεί στη Στέγη του τις παρακάτω εκδηλώσεις σε συνεργασία- συνδιοργάνωση με:

-Τον ΑΕΣ Ευκλή Σορωνής, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 17:00: Ενημέρωση- συζήτηση για τη διατροφή μικρών και μεγάλων αθλητών και για την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας και στην ζωή των παιδιών μας. Εμψυχώτριες- ομιλήτριες θα είναι οι κ. Μιχαλάκη Σπυριδούλα, διατροφολόγος και Χρυσούλα Ζερβού, ψυχολόγος.

-Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σορωνής, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 16:00. Μαζί μας ο Μάγος Gathan με τις γιγάντιες φούσκες του, εκπλήξεις, bazzar και κεράσματα. (Τα έσοδα της εκδήλωσης είναι εξολοκλήρου του Βρεφονηπιακού Σταθμού).

-Την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 19:00: Κουκλοθέατρο με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, με την εγγαστρίμυθο Κατερίνα Σοπίδη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με την παρότρυνση να φέρουν όσοι μπορούν, τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο. -Τις επόμενες ημέρες, μέλη του Συλλόγου και νέοι της Σορωνής θα κατασκευάσουν την φάτνη και θα οργανώσουν μικρές εκδηλώσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η κοπή της Βασιλόπιτας και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2017. Για ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας Ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Πολλές Ευχές για Χαρούμενες Γιορτές!

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...