Εκδήλωση με θέμα "Οι Δωδεκανήσιοι στην Αίγυπτο"

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ τηλ. 6981156333
Email: yianfrag@otenet.gr,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων με τίτλο “ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ /ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΟΙ”.
Η εκδήλωση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου Αποφοίτων Σαλβαγείου Εμπορικής και Επαγγελματικής Σχολής Αλεξανδρείας (ΣΑΣΕΕΣΑ) κ. Στεφάνου Χατζηχαραλάμπους, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς και τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΣΑΕ), με στόχο να αναδείξει τους δεσμούς και τις σχέσεις των Δωδεκανησίων με την Αίγυπτο, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΕΕΣΑ κ. Στέφανος Χατζηχαραλάμπους συνεργάστηκε στενά με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Φραγκούλη, ο οποίος βοήθησε αποτελεσματικά και την κ. Ηλιάνα Θεμιστοκλέους, Εφορο Πολιτιστικών του ΣΑΕ.

Η εκδήλωση αυτή, η δεύτερη μιας σειράς εκδηλώσεων για τα Δωδεκάνησα και ασχολήθηκε με τα νησιά της Καλύμνου, Ρόδου, και Σύμης. Η βραδιά ξεκίνησε με μία σύντομη αναφορά στα τρία νησιά από τον κ. Στέφανο Χατζηχαραλάμπους και στην συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης.

Ακολούθησαν
- Ομιλία της κας Φανής Καπελλά - Κουτούζη για την Κάλυμνο
- Ομιλία του κ. Νίκου Νικηταρίδη για την Σύμη,
- Ομιλία της κας Μάρως Φιλίππου για την Ρόδο

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακή μουσική και κεράσματα της Ρόδου και της Σύμης.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ: www.omospondia12.com

Share