Εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Τήλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΛΟΥ
-Ένας Βρεφονηπιακός Σταθμός κόσμημα εγκαινιάστηκε την Τρίτη 21-6-2016 στα Λιβάδια Τήλου . Ένα έργο που ξεκίνησε επί Δημαρχίας Τάσου Αλιφέρη ολοκληρώθηκε και φιλοξενεί τα βρέφη και τα νήπια του νησιού.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τη Δήμαρχο Τήλου κα Καμμά Μαρία ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Γιάννης Γιαννέλης-Θεοδοσιάδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης κ. Άγγελος Ανανίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Τήλου, ο Διοικητής ΔΑΝ Τήλου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου , ο Διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Τήλου και o Διευθυντής του κεντρικού Καταστήματος Ρόδου-Τήλου της Alpha Bank.

Μιλώντας η Δήμαρχος Τήλου τόνισε “ένα όραμα ετών υλοποιήθηκε και o νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα αποτελέσει ένα φωτεινό παράθυρο για το μέλλον των παιδιών μας”.

Ο Γενικός Γραμματέας σε δηλώσεις του συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για το έργο της και δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει στις προσπάθειες του Δήμου για την ανάπτυξη του νησιού .

Share