Εγκαίνια έκθεσης Κασιωτών Δημιουργών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εγκαίνια έκθεσης Κασιωτών Δημιουργών -Όπως είχε ανακοινωθεί, την Παρασκευή 22/6 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 4ης έκθεσης Κασιωτών Δημιουργών με θεματικό τίτλο «Ταξείδι», στο νέο πολυχώρο WELLCOMON HOSTEL της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» ( Καποδιστρίου 4, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα). Έργα τους εξέθεσαν οι: Βαρμαξίδης Κώστας, Γλύτση Αγγέλα, Καλιμάντζου Αθηνά, Καραχάλιου Λίτσα, Νικολαράκη Ιωάννα, Νταγλέρης Θανάσης, Ρουκουνάκη Μαρία, Σιδηρουργού Σόφη, Φούντης Ντίνος και Χανουζά Μαρία με την πολύτιμη συνδρομή των: Μαλανδρής Γιώργος (γραφίστας, κατασκευή μακέτας), Αλεξάνδρου Γιώργος (τεχνικές εργασίες), Βιβλιοπωλείο «ΓΡΑΜΜΗ» (χορηγός γραφικής ύλης), Χατζηαντωνίου Ιωσήφ (φωτογράφηση), Πολιτιστική ομάδα «Αρχιπέλαγος» (βιντεοσκόπηση).

Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι 30/6, φιλοξενεί έργα Κασιωτών και Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και ομάδες φοιτητών από Αγγλία και Γερμανία, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Ντίνος Φούντης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της πραγματοποίησης της έκθεσης Κασιωτών Δημιουργών, επισημαίνοντας την ανάγκη ύπαρξης ενός μόνιμου εκθεσιακού χώρου στην Κάσο και στην αξία της καταγραφής των απανταχού Κασιωτών δημιουργών. Για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, η έκθεση θα συνεχιστεί στην Κάσο, στο διάστημα 22/7 – 15/9, με παράλληλες εκδηλώσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα με την ευκαιρία επετείων , εορτών, κλπ.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όσους συμπατριώτες και φίλους βοήθησαν στο στήσιμο της έκθεσης, επισκέφτηκαν ή θα επισκεφτούν την έκθεση, ή και συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίησή της με οποιοδήποτε τρόπο.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ-Μια καλή πρόθεση δεν αρκεί να υπηρετεί το σκοπό της ύπαρξής της, να...
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-28 Ιανουαρίου 2019 -Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο! -Την...