Δύο ύποπτοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό, σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

skai.gr

http://www.skai.gr/news/greece/article/391255/rodos-duo-upoptoi-gia-ti-dolofonia-tis-foititrias

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...