Δύο συλλήψεις για εμπόριο προϊόντων απομίμησης στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη δυο υπεύθυνοι καταστημάτων για εμπόριο προϊόντων απομίμησης στη Ρόδο -Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων -Κατασχέθηκαν -111- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστού εμπορικού οίκου -Συνελήφθησαν χθες (10 Ιουλίου 2018) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 44χρονη και ένας 63χρονος ημεδαποί, (υπεύθυνοι καταστημάτων λιανικού εμπορίου), για εμπόριο προϊόντων απομίμησης. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και οι ιδιοκτήτες των εμπορικών επιχειρήσεων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα αδικήματα της πλαστογραφίας, αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παραβίασης της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και τον αγορανομικό κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από σχετική καταγγελία και έλεγχο που έγινε σε δυο εμπορικά καταστήματα βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση συνολικά -111- είδη (υφασμάτινα αξεσουάρ, πορτοφόλια, κ.α.) τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστής εταιρείας.

Τα απομιμητικά προϊόντα κατασχέθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ...
Για το δικό της μοναχικό, αλλά συναρπαστικό ταξίδι στους Αρκιούς, και τη μάχη που δίνει για τον...
Δελτίο Τύπου-Θέμα: Εορταστική λάμψη απέκτησε η Ρόδος και οι δημοτικές ενότητες. Ξεπέρασε κάθε...
Μ. Γλυνός στην ημερίδα του ΕΚΑΒ: «Να τελειώνουμε με την αδιαφορία» -Ο σημαντικός ρόλος του ΕΚΑΒ...