Διοργάνωση Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
 

31οΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΑΣΧΑ 2024

 

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τον παλμό της σημερινής κοινωνίας και ειδικότερα της νεολαίας,ως Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Ρόδου διοργανώνουμε στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων αγώνεςποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ακαδημιών και των συλλόγων της Ένωσης ΠοδοσφαιρικώνΣωματείων Δωδεκανήσου, ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ,Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΥ, Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ,Α.Σ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΚΑΙΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΗ.

Σκοπός της διοργάνωσης, εκτός από τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας που αποκομίζουνοι μικροί αθλητές με την συμμετοχή τους, είναι και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων,η οποία καθιστά την αθλητική αυτή διοργάνωση παράγοντα ευρύτερης σύσφιξης των σχέσεων με ταγειτονικά νησιά μας με γνώμονα την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και κατ’ επέκταση την προβολήτου νησιού μας όχι μόνο ως τουριστικού αλλά και ως αθλητικού προορισμού με τη διεξαγωγή αγώνωνπου καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των αθλημάτων.

Υποχρέωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση αποτελεί η προσκόμιση τωνκαταστάσεων συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικήςιατρικής) πριν από τους αγώνες .

 Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 07/05/2024 μέχρι 09/05/2024. Στις ομάδες θα απονεμηθούνκύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Εντεταλμένος Αθλητισμού,

Μιχάλης Πλύγκος

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...