Διαφημιστικό φυλλάδιο για την Κάρπαθο απο τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ".

Μία ακόμη ωραία και σημαντική πρωτοβουλία υλοποίησε ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων και αφορά ένα διαφημιστικό φυλλάδο για το νησί της Καρπάθου. Συγχαρητήρια στα μέλη και στους φίλους του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ! Συγκεριμένα, η ενημέρωση του Ομίλου έχει ως εξής:

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ με χαρά σας παρουσιάζει το διαφημιστικό φυλλάδιο της Καρπάθου, το οποίο δημιουργήθηκε από μέλη και φίλους του Ομίλου μας με σκοπό τη διαφήμιση του πανέμορφου νησιού μας. Ευχαριστούμε τους Γιώργο Παχούλη – Νίκο Φαρμακίδη για τις συμβουλές και ιδιαίτερα τον μικρό Αλέκο Παναγιώτου για τη σχεδίαση του εντύπου.

Ο Όμιλος σχεδιάζει το Σάββατο 2 Ιουνίου τουριστική εξόρμηση στην Αθήνα, στην οποία θα μοιραστούν τα νέα φυλλάδια από μέλη και φίλους του Ο.Κ.Ν., συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Συγκεκριμένα θα μας βρείτε τις πρωινές ώρες στην Ερμού και το μεσημέρι στο The Mall Athens, έξω από το σταθμό της Νερατζιώτισσας, στο Μαρούσι.

Φυλλάδια θα τοποθετηθούν και στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Ημέρας Θάλασσας στον Πειραιά το διάστημα 7 – 10 Ιουνίου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...