Διήμερη εκπαίδευση του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Δελτίο Τύπου-Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη εκπαίδευση του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας η οποία διεξήχθη το σαββατοκύριακο 12&13/11/2016 γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Κως). Η εκπαίδευση ήταν μέρος της βασικής σχολής της ΕΟΔ ΒΣΔ (Κω) για νέα μέλη του εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 και την παρακολούθησαν συνολικά 10 άτομα. Η θεματολογία της εκπαίδευσης αφορούσε χρήση ασύρματων συσκευών (VHF/UHF/HF), τον ορθό χειρισμό τους σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και επιχειρήσεις διάσωσης .Επίσης παρουσιάστηκαν νέες καινοτόμες τεχνολογίες και σύγχρονες μέθοδοι ζεύξεων του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με έδρα τη νήσο Κω ευχαριστεί θερμά:

τη Δωδεκάνησος Ναυτιλικακή της οικογένειας Σπανού για την Δωρεάν μετακίνηση των εκπαιδευτών από και προς τη Ρόδο το Ξενοδοχείο Kos Hotel της οικογένειας Πουλιού για την έκπτωση που παρείχε στα μέλη της ΕΟΔ την Blue Star Ferries για την έκπτωση που μας παρείχε για το δρομολόγιο Ρόδο - Κω Τα μέλη (εθελοντές) της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο για τη μετάβαση τους στο νησί της Κω.

Η υποστήριξη των χορηγών είναι ουσιαστικής σημασίας και χάρη σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε έχουμε ανεβάσει τον πήχη γνώσεων και εθελοντισμού στην ΕΟΔ έχοντας πλέον διεθνείς αναγνωρίσεις.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης αποτελείται από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς σε θέματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών προσφέροντας όποτε χρειαστεί στον τόπο τους αφιλοκερδώς με επαγγελματική συνείδηση.

-- Τρουμούλης Αντώνης Πρόεδρος ΕΟΔ ΒΣΔ

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Κω) Προέκταση Φιλίνου, Τ.Θ 160 T.K. 85300, Δωδεκάνησα, Κως τηλ: 2242022007 κιν : 6942708822 e-mail: kos@hrt.org.gr| www.hrt.org.gr Facebook: HRT.KOS

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...