Δημόσιες ευχαριστίες του Χαράλαμπου Κόκκινου για την προσφορά της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημόσιες ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την προσφορά και τη συνεργασία με τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. των οποίων η πεντάμηνη σύμβαση ολοκληρώθηκε, αλλά οι ανάγκες για προστασία του περιβάλλοντος παραμένουν...

Με αφορμή τη λήξη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ν.Αι. - Δήμου Ρόδου και την ολοκλήρωση της φετινής 5μηνης εργασιακής σχέσης και προσφοράς της στον τόπο, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή (α.π. 296/29.12.2016) στους πενηνταεπτά (57) εργαζόμενους στην Εταιρία Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών και Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.).

Στο έγγραφό του ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί και συγχαίρει τα στελέχη της για τη συνεργασία και τις αποτελεσματικές ενέργειές τους στις περιβαλλοντικές δράσεις που ανέλαβαν και ζητά την εγρήγορση από την οργανωμένη Πολιτεία, ώστε τα στελέχη της να πιστοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε θέματα πυρόσβεσης και το κυριότερο να σταματήσει γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους η εργασιακή ανασφάλεια και «ομηρία», αφού η προσφορά τους είναι αναμφισβήτητη και συγχρόνως αναγκαία για το νησί της Ρόδου.

Σας επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο. -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου,

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...