"Δεν θα γίνω νεροκουβαλητής" - του Κωνσταντίνου Τύρελη

"Δεν θα γίνω νεροκουβαλητής"

Αγαπητοί Ροδίτες, με αφορμή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που βρίθει σχολίων, νιώθω την ανάγκη με την ειλικρίνια που πάντα με διέπει να επικοινωνήσω κάποιες θέσεις μου! Πρώτον και κύριον, νεροκουβαλητής δεν γίνομαι! Σας γνωστοποιώ με γνώμωνα πάντα τον απέραντο σεβασμό και εκτίμηση που τρέφω απέναντι στους φίλους και γνωστούς, ότι μέχρι και σήμερα ουδεμία συμφωνία έχω συνάψει για την συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σας ευχαριστώ θερμά για τις όποιες προτάσεις, αλλά στην παρούσα φάση η ανάμειξη του καθενός δεν πρέπει να υποκινείται απο αφελείς συμβολισμούς και το πάθος της ψηφοθηρίας!

Ο τόπος μας ταλανίζεται από χρόνια σοβαρά προβλήματα. Κάποια από αυτά είναι στη φάση δρομολόγησης, κάποια άλλα όμως χρήζουν άμεσης και αποφασιστικής παρέμβασης! Οι κωλυσιεργίες και η άκρατη γραφειοκρατία αναστέλουν κάθε ελπίδα για βελτιώσεις και ριζικές αλλαγές! Τον φυσικό πλούτο αυτού του τόπου δεν μπορούμε να τον βελτιώσουμε! Οφείλουμε όμως να τον συντηρήσουμε και να τον προστατεύσουμε, εναρμονίζοντάς τον με υψηλά κριτήρια ποιότητας και βιωσιμότητας!

Η Ρόδος μας άντεξε όλα αυτά τα χρόνια και στέκει ακόμη υψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και όλοι εμείς οφείλουμε να αγωνιστούμε για τον τόπο μας με όπλα την ανιδιοτέλεια και την ειλικρινή αγάπη! Οι μεγάλες δοκιμασίες είναι ευθύς μπροστά μας! Ώριμες αποφάσεις και αποτελεσματικές ενέργειες απαιτούνται απο όλους μας!

Αν πραγματικά υπάρχει από κάποιον ρεαλιστική πρόταση (με χαρτί και μολύβι) που θα ανατρέψει τις όποιες υπάρχουσες παθογένειες και θα διέπεται απο την καινοτομία και την δημιουργικότητα, είμαι πάντα εδώ να την υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις! Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...