Δήμαρχος Λέρου προς Χρήστο Μπάρδο: Οι κάτοικοι της Λέρου δεν ενδιαφέρονται για το ποιος διοικούσε - Είναι εξαγριωμένοι για τα πρόστιμα

Δήμαρχος Λέρου: Οι κάτοικοι της Λέρου δεν ενδιαφέρονται για το ποιος διοικούσε - Είναι εξαγριωμένοι για τα πρόστιμα -Η δήλωση - απάντηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Μεταφορών Δωδεκανήσου, κ. Χρήστου Μπάρδου, σχετικά με τα πρόστιμα από τους ελέγχους ΚΤΕΟ στη Λέρο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εγείρει ερωτηματικά για τους λόγους που ώθησαν τον εν λόγω Περιφερειακό Σύμβουλο να απαντήσει στον Δήμαρχο Λέρου κατ' αυτόν τον τρόπο.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, την Τρίτη 19-6-2018 και μετά από καταγγελίες δημοτών - ιδιοκτητών οχημάτων, ο Δήμαρχος Λέρου μετέβη στο σημείο που εδρεύει η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπάλληλο. Μετά την ενημέρωση που είχε, και προκειμένου να εξευρεθεί λύση, ο κ. Κόλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία για την επίλυση του προβλήματος, τόσο με την Αντιπεριφερειάρχη κα Δρακιού, όσο και με τον κ. Μπάρδο, και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει μέσω των τηλεφωνικών κλήσεων των παρόχων τηλεπικοινωνιών.

Άλλωστε από την στιγμή που έγινε η παρέμβαση του Δημάρχου Λέρου μέχρι και σήμερα, η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ δεν πραγματοποιεί ελέγχους στους ιδιοκτήτες οχημάτων στους οποίους θα επιβληθούν πρόστιμα, εν αναμονή σχετικής απόφασης.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μπάρδο, δεν επιρρίπτει ευθύνες στην παρούσα Περιφερειακή Αρχή και είμαστε βέβαιοι ότι συμφωνείτε, πως η δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια, ανεξάρτητα από την πολιτική ηγεσία που κατά καιρούς ασκεί την διοίκηση.

Τέλος, κ. Μπάρδο, οι κάτοικοι της Λέρου δεν ενδιαφέρονται για το ποιος διοικούσε το 2014 και ποιος διοικεί σήμερα. Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι για τα πρόστιμα που πληρώνουν χωρίς να ευθύνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσετε άμεση λύση στο πρόβλημα, όπως άλλωστε δεσμευτήκατε, τιμώντας τον θεσμικό σας ρόλο και την ιδιότητά σας, και σεβόμενος τους Δημάρχους και προπάντων τους πολίτες των ακριτικών νησιών.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ-Μια καλή πρόθεση δεν αρκεί να υπηρετεί το σκοπό της ύπαρξής της, να...
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-28 Ιανουαρίου 2019 -Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο! -Την...