Δήλωση Β.Καλοπήτα Μέλους Αντιπροσωπείας ΤΕΕ για την αντικατάσταση του από τον Π.Βενέρη - ‘’Οι προκλήσεις  είναι μπροστά, για να απαντηθούν χρειάζεται συνέργεια’’

Δήλωση Β.Καλοπήτα Μέλους Αντιπροσωπείας ΤΕΕ για την αντικατάσταση του από τον Π.Βενέρη

-‘’Οι προκλήσεις  είναι μπροστά, για να απαντηθούν χρειάζεται συνέργεια’’

-12.12.2018                                

-Με αφορμή την πρόσφατη αντικατάσταση μου από μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ , θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους συναδέλφους Δωδεκανήσιους Μηχανικούς για την εμπιστοσύνη τους τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στην παράταξη μας ,την ‘’Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών ΔΗ.ΣΥ.Μ’’ που μας έδωσαν την ευθύνη πρώτης δύναμης για την Δωδεκανησιακή εκπροσώπηση.

Παρακολουθώντας το έργο των συλλογικών οργάνων του ΤΕΕ νοιώθουμε ικανοποιημένοι για την καθημερινή μας προσπάθεια. Στο μέχρι τώρα διάστημα της θητείας μας ήμασταν δίπλα στον κάθε συνάδελφο και προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε κάθε επιστημονική αρωγή προς την κατεύθυνση του διάλογου, της ενότητας και του πνεύματος συνεργασίας προκειμένου να βρούμε λύσεις  για τα προβλήματα των Μηχανικών. Το οποίο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε από κάθε θέση.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη , στον Συνάδελφο Αρχιτέκτονα Πάνο Βενέρη που συνεχίζει τα καθήκοντα της Δωδεκανησιακής εκπροσώπησης για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ. Για μας αποτελεί τιμή μαζί με την νέα γενιά Συναδέλφων , Συνάδελφοι με εμπειρία και αποδεδειγμένη συνεισφορά  να στελεχώνουν τις συλλογικότητες μας.

Οι προκλήσεις για τον Τεχνικό κόσμο των νησιών μας είναι μπροστά και μόνο όταν βρεθεί ένα πλαίσιο συνέργειας των υγιών δυνάμεων μπορούν να απαντηθούν.

Για την  Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών ΔΗ.ΣΥ.Μ

Βάιος Ν. Καλοπήτας

Μηχανικός Περιβάλλοντος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...