Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με σεβασμό στους κατοίκους μικρών νησιών, κίνητρα και πόροι στο Βόρειο Αιγαίο, για γρήγορη ανάπτυξη»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με σεβασμό στους κατοίκους μικρών νησιών, κίνητρα και πόροι στο Βόρειο Αιγαίο, για γρήγορη ανάπτυξη»

 

Στη Μυτιλήνη, για την κοπή πίττας της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, βρέθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος, μεταφέροντας τις ευχές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προέβη σε ανακοινώσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

 

Διαβεβαιώνοντας ότι «οι προσπάθειες όσων, σε κυβερνητικό ή συνεργατικό επίπεδο υπηρετούν το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι άοκνες, προς όφελος όσων συμπατριωτών μας αφορούν». Επιπλέον αναφέρθηκε  στο μεταφορικό ισοδύναμο και στην εξέλιξη του μέτρου σε κάρτα νησιώτη, στα ήδη προγραμματισμένα, αλλά  και στα επικείμενα συνδυαστικά δρομολόγια, προς διευκόλυνση των επιβατών, τη μεταφορά εμπορευμάτων και την αύξηση των επισκεπτών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, σε σχέση και με τα αεροπορικά δρομολόγια,  με ιδιαίτερη έμφαση στις άγονες γραμμές και τον εκσυγχρονισμό των πλοίων.

 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τόνισε την αναμενόμενη τουριστική αύξηση από τη γείτονα χώρα, με την επίλυση του θέματος της βίζας, ενώ στάθηκε στην αναβάθμιση των Δικαστηρίων και των Ειρηνοδικείων και την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων μέσω του Υπουργείου Αθλητισμού.

 

Τέλος, ο κ. Παππάς, διαβεβαίωσε ότι, είναι στους άμεσους στόχους του είναι η ταχύτατη ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου, προς διευκόλυνση, αλλά και επιβράβευση των κατοίκων τους που συνεχίζουν και ζουν στη νησιωτική χώρα.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κ. Παππάς

Υφυπουργός Ναυτιλίας

& Νησιωτικής Πολιτικής

  Βουλευτής Δωδ/σου Ν.Δ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...