Βασίλης Παπανικόλας: Πάνω από 300 υποψήφιοι οδηγοί θα εξεταστούν το Σάββατο απο την Οφθαλμιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου

Απο τη σελίδα του διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Βασίλης Παπανικόλα "αλιεύσαμε" το παρακάτω κείμενο που αφορά την εξέταση των υποψηφίων οδηγών απο τους γιατρούς του Νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου.
-ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΝΤΟΥ" ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ για την αποσυμφόρηση της λίστας αναμονής των υποψηφίων οδηγών (Οι Γιατροί μας εκτιμούν ότι θα εξετάσουν περισσότερα από 300 άτομα, αν και η σχετική Πράξη Δκτού μιλά για 200) !!!!! Ένα μεγάλο Μπράβο στους Οφθαλμίατρους μας, στη Γ.Ε.Ι. και στις Νοσηλεύτριες μας που εθελοντικά θυσιάζουν το Σάββατο τους, για να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας!!!!

ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ
Αριθμ. 252/ 23.7.2014

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ρόδου, αφού έλαβε υπόψη του:
1. Τα αριθμ. πρωτ. Οικ.12559/19.6.2014 και 13376/1.7.2014 έγγραφα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δωδεκανήσου, που αναφέρονται στην πρωτοβάθμια ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών και οδηγών για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου .
2. Τις διατάξεις του Π.Δ.51/2012 (ΦΕΚ 101Α)
3. Την υπ’ αριθμ Α3/15664/2548/13 (ΦΕΚ 2008 /Β) Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία η εξυπηρέτηση των πολιτών, ιατρική εξέταση των υποψηφίων οδηγών και οδηγών γίνεται και από κρατικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα .
4. Την αριθμ. 234/3.7.2014 Πράξη του Διοικητή του Γ.Ν. Ρόδου που αφορά την έναρξη λειτουργίας τακτικού εξωτερικού οφθαλμολογικού ιατρείου κάθε Τρίτη από τον επικουρικό ιατρό κ. Ευάγγελο Αναστασίου, προκειμένου να εξυπηρετούνται μέχρι είκοσι (άτομα) οδηγοί καθώς και υποψήφιοι οδηγοί για τους οποίους απαιτείται οφθαλμολογική εξέταση .
5. Τις διατάξεις του Ν. 3329/05 (ΦΕΚ 81 Α’/4.4.05) «Εθνικό Σύστημα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις», άρθρου 7 παρ. 8 σύμφωνα με τις οποίες ο Διοικητής του Νοσοκομείου έχει την ευθύνη της οργάνωσης, συντονισμού, ελέγχου και εύρυθμης λειτουργίας όλων των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
6. Την εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού που έχει συσσωρευτεί, οδηγών καθώς και υποψήφιων οδηγών, για τους οποίους απαιτείται οφθαλμολογική εξέταση για την επανέκδοση ή έκδοση άδειας οδήγησης.

Αποφασίζει:
1. Την λειτουργία του εξωτερικού οφθαλμολογικού ιατρείου κατ’ εξαίρεση, το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 από τις 08:00 έως τις 14:00, προκειμένου να εξυπηρετηθούν μέχρι διακόσια (200) άτομα οδηγοί καθώς και υποψήφιοι οδηγοί για τους οποίους απαιτείται οφθαλμολογική εξέταση.
2. Την συμμετοχή την εν λόγω ημέρα, με ευθύνη της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και της Προϊσταμένης Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων, δύο (2) Νοσηλευτών και δύο (2) Διοικητικών υπαλλήλων στην εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...