Απο την Αριστερά της Θυσίας στη Θυσία της Αριστεράς; Γράφει ο αμετανόητος ΕΑΜΙΤΗΣ Κώστας Σπετσερης- ΣΧΕΔΙΟ Β

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΣΤH ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ?
   Σκέψεις  λιγοπριν πέσουν οι υπογραφές.( Λίγο πριν την κατάρρευση της ψευδαίσθησης  για αριστρές ριζοσπαστικές πολιτικές  μέσα στην Ε.Ε.- ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΝΑΤΟ )

Όσα γράφονται συνοδεύονται με ένα μπουκάλι κρασί Με βοήθησε να χαλαρώσω να διώξω το θυμό και την οργή. Κατάλαβα ότι μου έμεινε η μελαγχολία μπερδεμένη με την απόφαση να πω αυτά που έχω στο μυαλό και την ψυχή μου.Απέναντί μου το διανυκτερεύον φαρμακείο. Αρνούμαι την πρόκληση των αντικαταθληπτικών και των αγχολυτικών.  Καλύτερο φάρμακο η απόφαση να αγωνίζεσαι για την αλήθεια των ιδεών σου στην σκληρή πραγματικότητα της  κρίσης  που ζούμε.Να αγωνίζεσαι αταλάντευτα για τις ιδέες τις ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Μπορεί να μην ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ εδω και τρία τέσσερα χρόνια-αφού όμως  τον έφτιαξα-πριν τον χρησιμοποιήσουν άλλοι,έχω δικαίωμα να ομιλώ ελεύθερα.
   Σκοπός του κειμένου να αφυπνίσει να διεγείρει αριστερές συνειδήσεις . Να ενώσει σκόρπιες δυνάμεις της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Σε μια συνεντευξη μου Νοεμβρης  2012 στο ριαδιοφωνο παλμος Ροδου για ΄΄Πολυτεχνειο 73΄΄ σε ερωτηση δημοσιογραφου αν με φοβιζει κατι απο τις πολιτικες εξελιξες  και τη σταση της αριστερας απαντησα:Με φοβιζουν τα ΄΄εκκολαπτομενα  λαμογια της αριστερας΄΄.Καποιοι φροντισαν να δικαιωσουν την φραση μου.Θυμηθειτε τα προηγουμενα κυβερνητικα σχηματα.
Και  τωρα τι γινεται με μας τους υπολοιπους εντος και εκτος  ΣΥΡΙΖΑ που ορκιζομαστε στη  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1.Η δογματικη αντιληψη της ηγετικης ομαδας του ΣΥΡΙΖΑ (κυβερνητικης &κομματικης) για ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ  ειναι  πολιτικη θεση αριστερου ριζοσπαστισμου;
2.Η βαθια πατριωτικη σταση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εχει καμμια σχεση με τυχον συνεχιση της εκχωρησης  της ΕΘΝΙΚΗΣ & ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;
3.Μπορει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε συνθηκες σκληρης ανθρωπιστικης κρισης να διατυμπανιζει  ως προσφορα στην κοινωνια τα κουπονια συσσιτιου; Ο  ΕΛΑΣ & ΤΟ ΕΑΜ σε συνθηκες  Γερμανικης κατοχης εσπερνε-θεριζε-μοιραζε και οποιος εκλεβε στο αποσπασμα.Ταυτοχρονα οργανωνε ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και τις δομες της στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
4.Η πεφωτισμενη ελιτ της κυβερνωσας σημερα αριστερας μπορει να αντισταθει στην επιθεση του ευρωπαικου και παγκοσμιου ακραιου νεο φιλελευθερισμου ,με τον λαικο παραγοντα αδρανη,φοβισμενο,καθηλωμενο ειτε απο αδυναμια ειτε  ηθελημενα;
5.Συντροφοι της αριστερας του ΣΥΡΙΖΑ εχετε καμμια αυταπατη οτι θα αποφυγετε την συστημικη ενσωματωση χωρις την δημιουργια ευρυτατου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ  ΜΕΤΩΠΟΥ;
Απευθυνομενος σε συντροφους που γνωρισα ως καθηδηγητες&καθοδηγουμενους.Ανηκω στην  ΑΡΙΣΤΕΡΑ απο παιδι ακομα,η πατριδα μας ειναι μικρη ,ετσι ευκολα γνωριζομαστε μεταξυ μας.Λιγο οι μνημες να λειτουργησουν –αν το θελουμε βεβαια- και αξιζει  ο κοπος να γυρισουμε στο 1970-1980-1990.Οι κομματικες και  συνδικαλιστικες διεργασιες  σας εδωσαν δημοσιοτητα,αναγνωρισιμοτητα και  οχι μονο.Σε γενικες  γραμμες  τακτοποιησατε και  τις ζωες σας.Χρωστατε λοιπον στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οφειλετε  να ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ με βουλα και υπογραφη.Αλλο ειναι συντροφοι ο επαγγελματιας επαναστατης και  αλλο επαγγελματιας πολιτικος  της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.Συντροφοι της αριστερας του ΣΥΡΙΖΑ  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣΜην καταδικασετε την  ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Της ανηκει  το σημερα μα και το  ΑΥΡΙΟ.Πειτε την πληρη αληθεια στον λαο για τα αδιεξοδα του διαλογου με τους  κυριαρχους  πολιτικους και οικονομικους κυκλους της ΕΕ.Μη  δισταζετε να δωσετε τη μαχη για την ηγεμονια των αξιων και αρχων της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Ειναι σιγουρο οτι θα βρειτε συμμαχους.
Αντισταθειτε στους  καιροσκοπους καρριεριστες  νεοκοπους αριστερους.
Η σχεση τους με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
Οση σχεση εχει ο τελεμες με την φετα.
Αρνηθειτε την ασφαλεια της οικονομικης-επαγγελματικης  και πολιτικης σας θεσης .
Αποδεχθειτε και ζηστε οπως ζει σημερα ο μεσος ελληνας πολιτης.
Αρνηθειτε καθε τι επιπλεον.
Απαρνηθειτε τον χαρακτηρισμο του τακτοποιημενου.
Ζητω ο αριστερος προεδρος της Ουρουγουαης   ΧΟΣΕ ΜΟΥΧΙKΑ.

Και εμεις οι αλλοι της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας  τι κανουμε;Μας αρκει για να υπαρχουμε πολιτικα η αυταρεσκη αλλαζονικη καθαροτητα;Συμπεριφορες εντονα υπαρξιακες.Μεγαλωσαμε και ακομα βρισκομαστε στα φοιτητικα αμφιθεατρα.
Συντροφοι της  ΡΙΞΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ Β-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΠΑΜ&ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ)ας δωσουμε τη μαχη ολοι μαζι στις απροβλεπτες  και ραγδαιες εξελιξεις  που ερχονται.

                                            Ο αμετανοητος  ΕΑΜΙΤΗΣ
                                            Κωστας  Σπετσερης- ΣΧΕΔΙΟ Β

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...