Απάντηση Φ.Ζαννετίδη σε Χ. Κόκκινο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Φ. Ζαννετίδης: ''Ο κατά φαντασίαν Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, δεν πήρε ακόμη “χαμπάρι” τι έγινε στην Κάσο'' Στο χθεσινό Δελτίο Τύπου του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: Από την αναμενόμενα φαιδρή χθεσινή ανακοίνωση του Χ. Κόκκινου, μάθαμε τα εξής :

1. Έως και σήμερα, 6 ημέρες μετά τις καταστροφές που υπέστη το νησί της Κάσου, ο αυτοδιαφημιζόμενος και κατά νόμο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, "χαμπάρι" (που λένε και στο χωριό μου) δεν πήρε.

2. Το μόνο που τον ίδιο ενδιαφέρει και για το οποίο προτίθεται να δαπανήσει από τον πολύτιμο, διαρκώς ελεύθερο χρόνο του, τόσο ώστε να το διατυμπανίζει επίμονα και κουραστικά, είναι οι μετακινήσεις του και μάλιστα, προσθέτω ως χρήσιμη για το αναγνωστικό κοινό παρατήρηση, ασχέτως αν αυτές οι μετακινήσεις είναι νόμιμες ή παράνομες, αφού αυτές οι "λεπτομέρειες" τον Χ. Κόκκινο ούτε τον αγγίζουν ούτε τον συγκινούν.

3. Επιβεβαιώνει τον πανάξιο τίτλο του "Κατά Φαντασίαν Αντιπεριφερειάρχη”.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...