Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Θωμά Σωτρίλλη στη «Συμμαχία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «συμμαχία των ασχέτων» βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση και σε σοβαρό υπαρξιακό αδιέξοδο, όταν επιζητά με απελπισία την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

-Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Θωμά Σωτρίλλη στη «Συμμαχία»

-Προς την «συμμαχία των ασχέτων» που ξαφνικά ανακάλυψε τα προβλήματα  του τόπου,  παραβιάζοντας θύρες ανοιχτές, στην προσπάθεια να στηρίξει την ύπαρξη της επιτιθέμενη στην Περιφερειακή Αρχή στον Περιφερειάρχη και σε μένα πρσωπικά,  με φαιδρά επιχειρήματα:

 

Μάταια προσπαθεί να με μειώσει. Ο όρκος του Ιπποκράτη που έδωσα πριν 40 χρόνια, είναι ενεργός και σαφής.

Η πίστη μου στην παράταξη Χατζημάρκου είναι βασισμένη στην αλήθεια, στην αξιοπρέπεια και στην αναγνώριση του πώς λειτουργεί η παράταξη και τι έκανε αλλά και τι συνεχίζει να κάνει, το οποίο είναι πασιφανές.

Εργαζόμαστε μόνοι χωρίς ισχυρούς προστάτες, κυβερνητικούς ή κομματικούς, με μοναδικό γνώμονα την ειλικρίνεια, την αλήθεια  και τη συνεχή προσπάθεια για το καλό όλων μας.

 

Δεν έχουμε αγωνία για το μέλλον μας το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα, ούτε χρειαζόμαστε στήριξη από κυβέρνηση η οποία αρνείται βοήθεια όχι σε μας,  αλλά στον λαό τον οποίο «ξεζουμίζει» συνεχώς.

 

Είναι ολοφάνερο ότι η «συμμαχία των ασχέτων» βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Και σε ένα ακόμη μεγαλύτερο υπαρξιακό αδιέξοδο, όταν επιζητά με απελπισία την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της μπροστά στο ναυάγιο που την περιμένει στην κάλπη. 

 

Όλα τελικά έχουν την ερμηνεία τους.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας

 

Θωμάς Σωτρίλλης

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...