Αλέξης Κούγιας: Είχαν δέσει τα πόδια της 21χρονης πριν την πετάξουν στη θάλασσα!

Μια φρικιαστική αποκάλυψη έκανε πριν απο λίγο ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει πολιτική αγωγή απο την πλευρά της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Όπως δήλωσε στο OPEN οι φερόμενοι ως δράστες είχαν δέσει τα πόδια της φοιτήτριας πριν την πετάξουν στο νερό! Αυτό και μόνο, αν επιβεβαιωθεί είναι οτι πιο τραγικό και φρικιαστικό στην υπόθεση αυτή. Όπως είπε ο κ. Κούγιας αυτό δείχνει οτι δεν ήθελαν την Ελένη ζωντανή και γιαυτό της έδεσαν τα πόδια έτσι ώστε να μην καταφέρει να επιβιώσει ακόμη και στην περίπτωση που συνερχόταν απο τα τραύματα. Ο ποινικολόγος κ. Κούγιας βρέθηκε το πρωί στη Ρόδο οπού μαζί με τον δικηγόρο της Ρόδου Σάββα Παυλίδη επισκέφτηκαν την ανακρίτρια της Ρόδου και της ζήτησαν να γίνει αναπαράσταση του φονικού αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι εγκληματολογικές αναλύσεις και να γίνει αύριο κατά αντιπαράσταση η απολογία τους. Εξέφρασε την πλήρη αντίρρηση του στη τακτική του 19χρονου ο οποίος ενώ απολογήθηκε τώρα, ισχυρίζεται μέσω του συνηγόρου του οτι θα ανακαλέσει την απολογία επειδή δεν τηρήθηκαν οι δικονομικοί κανόνες. Επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις κατά Ροδίτη για αισχρά σχόλια σε βάρος της νεκρής ενώ εκφράστηκε με θετικά λόγο για όσους έκαναν το τρισάγιο στη παραλία Φώκια όπου βρέθηκε το σώμα της Ελένης.

Εξαλλου για την εξέλιξη αυτή το γραφεί του Αλέξη Κούγια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

 

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...