Αεροπορική σύνδεση της Καρπάθου με Βρέμη και Νυρεμβέργη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Αεροπορική σύνδεση της Καρπάθου με Βρέμη και Νυρεμβέργη!»

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε η αεροπορική εταιρεία Sky EXPRESS με τη γερμανική εταιρεία Germania, προκειμένου οι δύο εταιρείες να ενώσουν το δίκτυό τους, προσφέροντας πτήσεις με κοινό κωδικό.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι επιβάτες από τη Γερμανία, αποκτούν απευθείας πρόσβαση με την Κάρπαθο, την οποία θα μπορούν να επιλέξουν πολύ πιο εύκολα μέσω εξατομικευμένων πακέτων για τις διακοπές τους, γεγονός που αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στον τουρισμό μας.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Germania θα προσθέσει νέες πτήσεις από τις 4 Μαϊου 2017 από Βρέμη και από 12 Ιουνίου 2017 από Νυρεμβέργη προς την Αθήνα, προκειμένου οι επιβάτες της να μπορούν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά μέσω της Sky EXPRESS. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από την Κάρπαθο μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Γερμανία, κλείνοντας το εισιτήριό τους στην Sky EXPRESS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «η προσφορά των πτήσεων θα ξεκινήσει με κοινό κωδικό θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο 2017, ενώ αναμένεται να επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον αεροδρομίων στη Γερμανία, πέραν των προαναφερθέντων, ώστε να μπορούν ακόμα περισσότεροι τουρίστες να επισκεφθούν την Κάρπαθο.»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...