Ένας διαφορετικός αλλά ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 06-10-2014-Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, ένα ξεχωριστό φιλικό ποδοσφαιρικό ματς, από αυτά που στο τέλος όλοι φεύγουν χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, κερδισμένοι. Παίκτες, προπονητές, διοικούντες, φίλαθλοι και διαιτητές!
Με αφορμή την σημερινή (Δευτέρα 06-10-2014) Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η ανδρική ομάδα του Διαγόρα αντιμετώπισε την ομάδα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείο Ρόδου, ζώντας οι «κυανέρυθροι» μια μοναδική ευκαιρία στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Αντιμετώπισαν παιδιά με ειδικές ικανότητες, διψασμένα για παιχνίδι, που κάτω από τις οδηγίες της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και προπονήτριας Μαρίας Ιακωβίδου βγήκαν στο κεντρικό γήπεδο του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έναν και μόνο σκοπό.  Να παίξουν ποδόσφαιρο για τη νίκη, κάτι που στο τέλος κατάφεραν!
Προσφέροντας όμορφο θέαμα, παρά τις όποιες μικρές ή μεγάλες δυσκολίες, οι νεαροί μαθητές το διασκέδασαν και πανηγύρισαν μια σπουδαία επιτυχία, αφού το τελικό σκορ έδειξε 8-2 υπέρ τους.
Οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, αφού εξέπληξαν με την πειθαρχία, τη μαχητικότητα και γενικότερα, την αγωνιστικότητα τους, κέρδισαν και το χειροκρότημα των πολλών παρευρισκομένων, ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Διαγόρας κ. Κώστας Στεφανίδης, ο αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. Διαγόρας, συμμαθητές και γονείς των μαθητών.
Πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, όπου τα χαμόγελα είχαν χρώματος «ευτυχία»! Ακόμη και του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τάσου Σιδηρόπουλου, που πήγε στο γήπεδο με την οικογένεια του για να συμμετάσχει στη γιορτή.
Οι αγκαλιές και τα φιλιά, η ικανοποίηση και η χαρά για την προσπάθεια και την υλοποίηση της ιδέας, ζωγράφισαν τον επίλογο του αγώνα! Όλοι ήταν κερδισμένοι! Νικητές και ηττημένοι!  
Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες και τις καινούργιες ζεστές και αληθινές γνωριμίες, ο προπονητής του Γ.Σ. Διαγόρας Πέτρος Ζουρούδης και οι παίκτες του χάρισαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές τους.
    

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...