Έληξε ο συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Με ανάρτηση της η πρυτανισσα του Πανεπισημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη κάνει γνωστό οτι έληξε ο συναγερμός στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Μυτιλήνη, μετά την περιπέτεια με το φάκελλο που παρέλαβε το προσωπικό της πρυτανείας. Η ανάρτηση της κυρίας Βιτσιλακη στο facebook είναι η παρακάτω: ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.1.2019

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι την Παρασκευή λάβαμε και επίσημα από τις αρμόδιες αρχές το «πράσινο φως» για άρση της από 9/1/2019 αναστολής ακαδημαϊκών και διοικητικών λειτουργιών του Λόφου του Πανεπιστημίου μας στη Μυτιλήνη! Έτσι, επανερχόμαστε σε πλήρη και ομαλή λειτουργία και όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου μας είναι πλέον ελεύθερα και ακίνδυνα προσβάσιμοι!

Ολοκληρώθηκε έτσι αισίως και επιτυχώς μια πρώτη για τα ελληνικά δεδομένα σύνθετη και πολυδιάστατη επιχείρηση, μέσω μιας πρότυπης συνεργασίας μας με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Στρατό, την Διεύθυνση Ασφάλειας της ΕΛΑΣ, το Πυροσβεστικό Σώμα, την Α’ Ε.Μ.Α.Κ., τους/τις εκπροσώπους των οποίων θερμά ευχαριστώ και από το βήμα αυτό για την άμεση ενεργοποίηση και άψογη συνεργασία για την αντιμετώπιση του θέματος.

Εύχομαι από καρδιάς να είναι η τελευταία δοκιμασία που περνά το Πανεπιστήμιό μας και οι άνθρωποί του. Σε κάθε περίπτωση αποδείξαμε, όπως καθημερινά αποδεικνύουμε, ότι με σύνεση, αποφασιστικότητα και συλλογικότητα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή, μικρή ή μεγάλη και να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε το Αρχιπέλαγος, αλλά τελικά και την ελληνική κοινωνία!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...