Έκλεψαν εξοπλισμό αξίας 30.000 ευρώ απο την ΔΕΥΑΡ!...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κλοπή εξοπλισμού αξίας -30.000- ευρώ από αποθήκη δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης στη Ρόδο

 

Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης

 

Συνελήφθησαν χθες (31 Ιανουαρίου 2019) στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι παραβίασαν αποθήκη δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης σε περιοχή της νότιας Ρόδου και αφαίρεσαν εξοπλισμό - υλικά υδραυλικών εγκαταστάσεων αξίας 30.000 ευρώ.

 

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ανοικτού τύπου απομακρύνθηκαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν προς την πόλη της Ρόδου διαπράττοντας διαδοχικά επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις.

 

Περιπολούντες αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την παρουσία τους εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν πεζοί, ωστόσο στο πλαίσιο άμεσης και συντονισμένης επιχειρησιακής κινητοποίησης συνελήφθησαν.

 

Ο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

 

 

-- 
Πέτρος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, Αστυνόμος Α'
Προϊστάμενος Γρ. Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης Δημοσιογράφων

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...