« Ο δρόμος χαράχτηκε… Ο σοσιαλισμός η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα»

Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Ροδίνι, προς τιμήν των 100 χρόνων από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο της εργατικής τάξης που δε βολεύεται, που δεν μπορεί να χωρέσει τα όνειρα και τη ζωή του στη σημερινή άδικη, εκμεταλλευτική κοινωνία.

Μελετώντας την πολύτιμη εμπειρία του Οκτώβρη, που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι αιώνιος, εμπνεόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας σήμερα. Όση λάσπη κι αν ρίξουν, αυτοί που πανηγύριζαν την ανατροπή του σοσιαλισμού, δεν είναι δυνατό να σβήσουν από τη μνήμη την αλήθεια. Την ανωτερότητα της κοινωνίας που ξερίζωσε την εκμετάλλευση και έδωσε απλόχερα τις δυνατότητες σε ένα λαό εξαθλιωμένο μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να έχει κατακτήσεις που ακόμα και σήμερα φαντάζουν άπιαστο όνειρο. Αυτοί που σήμερα λένε ότι ο σοσιαλισμός είναι μια ουτοπία, είναι οι ίδιοι που σχεδιάζουν την «δίκαιη» ανάπτυξη, που πατάει στο τσάκισμα όλων των εργατικών δικαιωμάτων. Είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μονόδρομος η φτώχεια, η ανεργία, ο πόλεμος. Η αλήθεια είναι ότι 100 χρόνια μετά τρέμουν μήπως ο λαός στρέψει το βλέμμα του στην μόνη πραγματική διέξοδο! Σήμερα υπάρχουν οι δυνατότητες στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι, ο λαός να γευτούν μια ζωή καλύτερη, να ζήσουν σε μια κοινωνία ανώτερη. Αυτή η κοινωνία είναι ο Σοσιαλισμός!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...