«Τα έσοδα από τον τουρισμό παραμένουν καθηλωμένα παρά την αύξηση των επισκεπτών σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδυνατεί με τις πολιτικές που εφαρμόζει να προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδήματος»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, αναφορικά με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδας για την πορεία του Ελληνικού τουρισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση: -«Τα έσοδα από τον τουρισμό παραμένουν καθηλωμένα παρά την αύξηση των επισκεπτών σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδυνατεί με τις πολιτικές που εφαρμόζει να προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδήματος». -Πλήρης Δήλωση

«Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδας επιβεβαιώνουν την αδυναμία της χώρας να προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδήματος.

Παρά το γεγονός ότι τον Απρίλιο εμφανίζεται αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών κατά 9,6%, τα έσοδα παραμένουν καθηλωμένα στα ίδια σχεδόν επίπεδα με πέρυσι.

Την ίδια στιγμή τα χρήματα που δαπανούν κατά μέσο όρο οι τουρίστες για κάθε ταξίδι τους στην Ελλάδα παρουσιάζουν μείωση κατά 7,3%.

Παρά τις θριαμβολογίες της Κυβέρνησης, η πραγματικότητα είναι ότι το μόνο που έχουν επιτύχει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τις πολιτικές υπερφορολόγησης που ακολουθούν, είναι να κάνουν πιο ακριβό το τουριστικό μας προϊόν μειώνοντας την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.

Γνωρίζουμε ότι η έκθεση της ΤτΕ δεν θα προβληματίσει την Κυβέρνηση. Προβληματίζει, όμως, τους ανθρώπους που ζουν από τον τουρισμό και βλέπουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης να χάνονται».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...