«Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, για την κατασκευή κατοικιών στα νησιά και την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

19 Ιανουαρίου 2024

 

ΘΕΜΑ:  «Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, για την κατασκευή κατοικιών στα νησιά και την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»

 

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Κόνσολα για την πορεία των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ενώ έγινε και συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αναμορφώνει τη στρατιωτική θητεία.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν και ο σχεδιασμός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στον οποίο είχε αναφερθεί ο κ. Δένδιας μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, σχετικά με την κατασκευή 500 κατοικιών σε 13 νησιά του Αιγαίου για να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατιωτικών γιατρών.

Όπως είχε πει ο κ. Δένδιας, οι πρώτες κατοικίες θα είναι έτοιμες το καλοκαίρι του 2026.

Στη συνάντηση του κ. Κόνσολα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συζητήθηκε και το ζήτημα της στήριξης των δομών δημόσιας υγείας στα μικρά νησιά του Αιγαίου με στρατιωτικούς γιατρούς.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...