«Οι φορείς της Δωδεκανήσου να στηρίξουν τον πανελληνιονίκη Α.Μ.Ε.Α. Θανάση Σύρμα ενόψει και της Παραολυμπιάδας 2020 διότι αποτελεί θετικό πρότυπο για την κοινωνία μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Οι φορείς της Δωδεκανήσου να στηρίξουν τον πανελληνιονίκη Α.Μ.Ε.Α. Θανάση Σύρμα ενόψει και της Παραολυμπιάδας 2020 διότι αποτελεί θετικό πρότυπο για την κοινωνία μας» -Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στην παρουσίαση των υποστηρικτών και της προσπάθειας του Θανάση Σύρμα ενόψει της Παραολυμπιάδας 2020

-Στην εκδήλωση παρουσίασης της προσπάθειας του Θανάση Σύρμα (πανελληνιονίκη σε αγώνες στίβου των Α.Μ.Ε.Α.) ενόψει της Παραολυμπιάδας του 2020 παρέστη και μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, σήμερα 29.6.2018 στην αίθουσα «Αλεξάνδρεια» του ξενοδοχείου Semiramis.

O κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε τα παρακάτω: Οι πρόσφατες επιτυχίες και τα χρυσά μετάλλια στα 400 μ. και 1.500 μ. στους αγώνες στίβου Α.Μ.Ε.Α., μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για τη συμμετοχή του Θανάση Σύρμα και τη σωστή προετοιμασία που θα προηγηθεί ενόψει της Παραολυμπιάδας του 2020. Ο Θανάσης Σύρμας δεν κάμφθηκε από το ατύχημα που αντιμετώπισε. Είναι γεννημένος νικητής, το έχει αποδείξει στον αγώνα της ζωής και το αποδεικνύει και στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι άνθρωπος περήφανος, πεισματάρης κι έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Είναι ανάγκη οι φορείς της Δωδεκανήσου (Αυτοδιοίκηση, ιδιώτες) να στηρίξουν αυτήν την προσπάθειά του. Αποτελεί θετικό πρότυπο για τους Δωδεκανήσιους και για όλους τους ανθρώπους Α.Μ.Ε.Α. Οι επιτυχίες οι δικές του όπως και του συντοπίτη μας Μιχάλη Σεΐτη, μπορούν να εμπνεύσουν, να χαροποιήσουν και να αποτελέσουν κίνητρο και καλό παράδειγμα και για άλλους συνανθρώπους μας.

Συγχαίρω την Grupama Ασφαλιστική και το Βαρθολομαίο Ιντζά, ιδιοκτήτη του Semiramis Hotel, που αγκάλιασαν το Θανάση Σύρμα. Το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι και είναι βέβαιο ότι η κοινωνία το αναγνωρίζει.

Οφείλουμε και πρέπει να είμαστε δίπλα στο Θανάση Σύρμα, διότι είναι πράξη ανθρώπινη και υπεύθυνη και είναι βέβαιο ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί του επιτυχίες.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ -...
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ-Μια καλή πρόθεση δεν αρκεί να υπηρετεί το σκοπό της ύπαρξής της, να...
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-28 Ιανουαρίου 2019 -Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο! -Την...